Erotexx


Ga naar de inhoudsopgave

Sweet Samantha


Welkom op de website van Sweet Samantha


Ik ben een spontane bi-sexuele jonge vrouw die samen met andere geile vriendinnen en vrienden er een heel spannend leventje erop na houd.

Ben al heel wat jaren ondeugend buiten het standaard missionarisstandje in bed en maak hier graag foto´s en video´s van, ik deel dit naast mijn man ook met ander geile gelijkgestemde (bi)mensen.

Ik ben ook beetje in het erotische wereldje gerolt en ben ook te vinden op erotica beurzen en geile party´s, waar ik vaak samen met Wendy Somer en haar vriendinnen ben, altijd al eens een party of casting mee willen maken, hou dan de website in de gaten.

Naast een aantal andere plekjes, is dit mijn prive website en leer je mij beter kennen en kunnen jullie meegenieten met een deel van het ondeugende leventje en erop reageren en op leuke reacties reageren wel altijd terug, zo af en toe zoeken we ook mannen of stel/vrouw om spannende opnamen mee te maken.

Verder hebben we een vrij normaal en nuchter leventje, werken full-time en schamen ons niet voor onze levenstijl, mochten er familie, vrienden of bekenden zijn die dat wel hebben, klik hier rechts op het familie icoontje.


Liefs en Kusjes...

Laatste update nieuws van onze website


laatste update 10-04-2011

Familie, Vrienden & Bekenden klik hier...

Terug naar de inhoudsopgave | Terug naar het hoofdmenu